
Συσκευές & Αξεσουάρ
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Focaccia
-
water300 g
-
honey3 tsp
-
dried instant yeast (8 g)2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
strong wholemeal bread flour400 g
-
fine sea salt½ tsp
Finalisation
-
onions halved vertically150 g
-
red pepper cut in 4 wedges150 g
-
olive oil30 g
-
fresh rosemary leaves cut in pieces15 g
-
ground black pepper¼ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
369 kcal /
1544 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
57 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
201 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix® Cutter
27 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνYorkshire Pudding
1ωρ.
Cheese Scones
20 λεπτ.
Crusty Spelt Bread
2ωρ. 20 λεπτ.
Hidden Veg Sausage Rolls
3ωρ. 45 λεπτ.
Pizza Margherita
2ωρ. 10 λεπτ.
Leek Quiche
1ωρ. 20 λεπτ.
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12ωρ. 45 λεπτ.
Feta and Herb Muffins
35 λεπτ.
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 λεπτ.
Pizza with Courgettes
2ωρ. 40 λεπτ.
Onion Pie
2ωρ.
Marmite® and Cheese Muffins
45 λεπτ.