
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pide mit Spinatfüllung
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
8 Stück
Υλικά
Pideteig
-
Milch100 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Zucker1 TL
-
Joghurt, 3,5% Fett150 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten470 g
-
Olivenöl110 g
-
Salz1 TL
-
Ei getrennt1
-
Backpulver1 Pck.
Spinatfüllung und Fertigstellung
-
Zwiebeln halbiert100 g
-
Knoblauchzehe1
-
Blattspinat, TK (450 g), aufgetaut, sehr gut ausgedrückt (350 g)1 Pck.
-
Olivenöl30 g
-
Joghurt, 3,5% Fett120 g
-
Feta zerkrümelt120 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
468 kcal /
1957 kJ
Πρωτεΐνη
13 g
Λιπαρά
24 g
Υδατάνθρακες
48 g
Φυτικές ίνες
3.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Das Backbuch
121 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Das Backbuch
121 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

Das Backbuch
128 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPizza auf römische Art
1h 40min
Stockbrot
1h 30min
Pizza mit Pute und Sauce Hollandaise
1h 45min
Curry-Zwiebel-Baguette
3h
Vollkorn-Pizza mit Brie, Serrano und Feigenmarmelade
3h 35min
Focaccia mit Rosmarin
2h 30min
Schnelle Thunfisch-Pizza
1h
Toad in the Hole (Kröte im Loch)
1h
Möhren-Körner-Brote
15h
Spinat-Tomaten-Quiche
1h 45min
Orientalische Süßkartoffel-Stangen
3h 10min
Speck-Spieße
1h 30min