Shabu-Shabu (fondue japonaise)

Shabu-Shabu (fondue japonaise)

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions

Υλικά

  • d'eau
    1800 g
  • d'algue kombu
    1 feuille
La sauce Goma-dare
  • de tahini
    50 g
  • de sauce de soja japonaise
    30 g
  • de mirin
    20 g
  • de sucre en poudre
    10 g
  • de pâte de miso blanche (shiro miso)
    50 g
  • de vinaigre de riz
    15 g
Le bouillon
  • de chou chinois
    200 g
  • de poireaux
    150 g
  • champignons shiitaké frais
    4
  • de champignons enoki frais
    100 g
  • de viande de bœuf pour fondue, coupée en lamelles
    600 - 700 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 380.7 kcal / 1592.9 kJ
Πρωτεΐνη 42.5 g
Λιπαρά 16 g
Υδατάνθρακες 18.6 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.4 g
Νάτριο 1082.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων