
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ciasto „ser” na prima aprilis
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 15 λεπτ.
12 porcji
Υλικά
-
500 g wody
-
2 opakowania galaretki cytrynowej, w proszku, słodzonej (ok. 70 g każde)
-
2 opakowania galaretki pomarańczowej, w proszku, słodzonej (ok. 70 g każde)
-
400 g mango, bardzo dojrzałego bez pestek, pokrojonego na kawałki (ok. 2 szt., patrz wskazówka i wariant)
-
900 g jogurtu greckiego schłodzonego
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
155.5 kcal /
650.5 kJ
Πρωτεΐνη
7.7 g
Λιπαρά
0.1 g
Υδατάνθρακες
32.2 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Νάτριο
89.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

NEWSLETTER I/2023
11 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCzeskie knedliki z jagodami
45 Min
Krem maślany na bazie bezy szwajcarskiej
20 Min
Naleśnikowe płatki śniadaniowe
40 Min
Owocowe lody na patyku
5 Std. 50 Min
Islandzki sernik na zimno z jagodami
6 Std. 30 Min
Brazylijskie banoffee
1 Std. 25 Min
Sernik jagodowy
12 Std. 15 Min
Sernik na zimno z galaretką i morelami
8 Std.
Śmietankowiec z galaretką
8 Std. 35 Min
Deser plaża
2 Std. 30 Min
Lody zabajone
9 Std. 15 Min
Ciasto à la Kinder Country® (bez pieczenia)
4 Std. 40 Min