Συσκευές & Αξεσουάρ
White chocolate and tropical trifle
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Sponge
-
eggs3
-
caster sugar100 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
self-raising flour100 g
White chocolate mousse
-
coconut milk160 g
-
gelatine powder1 ½ tsp
-
white chocolate broken into pieces250 g
-
cream cheese80 g
-
thickened cream (see Tips)450 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Passionfruit syrup
-
water50 g
-
caster sugar50 g
-
fresh passionfruit pulp strained1
Assembly
-
fresh mangoes thinly sliced2
-
fresh passionfruit pulp removed2
-
fresh pineapple peeled, halved horizontally, cored and cut into 2 cm pieces, half reserved for pineapple flowers (optional -see Tips)1
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
188.3 mg
Πρωτεΐνη
6.8 g
Θερμίδες
2304 kJ /
550.7 kcal
Λιπαρά
35.5 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
22 g
Υδατάνθρακες
53.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Thermomix® Everyday
68 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhite chocolate and strawberry trifle
25ωρ.
Pavlova towers
4ωρ. 30 λεπτ.
Carrot halwa
1ωρ. 5 λεπτ.
Banana and raspberry soft serve
5 λεπτ.
Creamy mango icy poles
8ωρ. 15 λεπτ.
Honey sesame snaps
1ωρ. 50 λεπτ.
Hazelnut chocolate brioche
2ωρ.
Lavender honey ice cream
12ωρ. 25 λεπτ.
Dubai pistachio tiramisu
8ωρ.
Candy cane ice creams
49ωρ. 25 λεπτ.
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
9ωρ.
Roasted peach ice-cream
25ωρ. 20 λεπτ.