
Συσκευές & Αξεσουάρ
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ.
8 portions
Υλικά
Berry liqueur coulis
-
sugar80 g
-
fresh raspberries or frozen raspberries (see Tips)200 g
-
liqueur berry flavoured45 g
Ice cream layer
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces120 g
-
egg whites3
-
icing sugar100 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
natural vanilla extract2 tsp
Chantilly cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)200 g
-
icing sugar30 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
dark chocolate (70% cocoa) curls, to decorate
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
58.7 mg
Πρωτεΐνη
4.7 g
Θερμίδες
2419.2 kJ /
578.2 kcal
Λιπαρά
43.6 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
26.7 g
Υδατάνθρακες
41.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix® Everyday
68 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRaw lamington slice
1ωρ.
White chocolate fudge
3ωρ. 10 λεπτ.
Steamed mocha scrolls XXL
50 λεπτ.
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15 λεπτ.
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 λεπτ.
Chocolate crackle surprise
2ωρ. 30 λεπτ.
Rocky road with vanilla bean marshmallow
2ωρ. 45 λεπτ.
Vanilla bean marshmallows
2ωρ. 15 λεπτ.
Stewed apples with walnut crumble topping
25 λεπτ.
Bread and butter pudding
1ωρ. 15 λεπτ.
Steamed chocolate flan cake
2ωρ. 40 λεπτ.
Portuguese-style crème brûlée
25 λεπτ.