
Συσκευές & Αξεσουάρ
Czereśniowa galette
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
8 porcji
Υλικά
Ciasto
-
cukru70 g
-
mąki pszennej400 g
-
masła miękkiego, pokrojonego na kawałki200 g
-
żółtka3
Nadzienie
-
żółtko1
-
śmietany, min. 30% tłuszczu1 łyżka
-
masła miękkiego30 g
-
brązowego cukru plus dodatkowa porcja do posypania nadzienia20 g
-
czereśni, świeżych drylowanych500 g
-
migdały, w płatkach do posypania (ok. 20 g)
Διατροφή ανά 1 porcje
Θερμίδες
499 kcal /
2087.9 kJ
Πρωτεΐνη
7.2 g
Λιπαρά
26.4 g
Υδατάνθρακες
59.7 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
16 g
Νάτριο
8.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

SEZON NA THERMOMIX®
70 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBułki jogurtowe z suszonymi owocami
2ωρ.
Ciasto serowo-migdałowe w stylu retro
1ωρ. 10 λεπτ.
Tarta czekoladowa
1ωρ. 50 λεπτ.
Czekoladowe kąski z orzechami
1ωρ.
Ciasto z trzech rodzajów czekolady
3ωρ.
Fondant czekoladowy
50 λεπτ.
Sernik nowojorski
7ωρ. 50 λεπτ.
Tarta à la banoffee pie
2ωρ. 40 λεπτ.
Mini babki do koszyczka wielkanocnego
40 λεπτ.
Cynamonowe smores
1ωρ. 50 λεπτ.
Amerykańskie kruche ciasteczka (w stylu crumble cookies)
40 λεπτ.
Baranek wielkanocny
1ωρ. 10 λεπτ.