Kartoffelsuppe med persillepesto

Kartoffelsuppe med persillepesto

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portioner

Υλικά

Persillepesto
  • parmesanost skåret i stykker (2 cm)
    25 g
  • persilleblade, friske
    25 g
  • pinjekerne
    25 g
  • ekstra jomfruolivenolie
    75 g
  • fed hvidløg
    1
  • havsalt
    ½ tsk
Kartoffelsuppe
  • kartofler skrællet, skåret i stykker (2 cm)
    475 g
  • løg opdelt
    150 g
  • smør i tern
    25 g
  • salt plus ekstra efter præference
    1 tsk
  • hønsebouillon, terning (til 0,5 l) smuldret
    1
    grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l), smuldret
  • vand
    500 g
  • sødmælk
    200 g
  • sort peber, stødt efter smag

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 335 kcal / 1400 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 23 g
Υδατάνθρακες 28 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 7 g
Νάτριο 946 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων