Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast

Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • water plus extra for boiling eggs
    500 g
  • smoked haddock fillets (approx. 120 g each), undyed
    4
  • fine sea salt
    4 pinches
  • ground black pepper plus extra for serving
    4 pinches
  • fine asparagus woody ends removed
    200 g
  • medium eggs cold
    4
  • bread (see tip)
    4 slices
  • salted butter (προαιρετικό πεδίο) for toast
  • crème fraîche for serving
    200 g
  • lemon (προαιρετικό πεδίο) cut in wedges, for serving
    1

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 406.4 kcal / 1700.5 kJ
Πρωτεΐνη 42.8 g
Λιπαρά 17.6 g
Υδατάνθρακες 18.1 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 8 g
Νάτριο 1322.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων