
Συσκευές & Αξεσουάρ
Thunfischpizza quattro stagioni
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
2 Portionen
Υλικά
-
Bergkäse in Stücken40 g
-
Thunfisch, aus der Dose, in Lake abgetropft390 g
-
Eier2
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Thymian, getrocknet1 TL
-
Zwiebel halbiert50 g
-
Knoblauchzehe1
-
Cherry-Tomaten200 g
-
Tomatenmark20 g
-
Oregano, getrocknet1 TL
-
Rosmarin, getrocknet, gehackt1 TL
-
Champignons50 g
-
Kapern1 TL
-
Schinken, gekocht in Streifen50 g
-
Oliven, schwarz, entsteint in Ringen10
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
2869 mg
Πρωτεΐνη
56 g
Θερμίδες
1709 kJ /
408 kcal
Λιπαρά
16 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.5 g
Υδατάνθρακες
12 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Glutenfreies Backen
12 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

THERMOMIX® Magazin 3/2024
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGnocchi mit jungen Möhren und Spinatsauce
40 Min
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2 Std. 50 Min
Kartoffel-Rosmarin-Gebäck
2 Std. 20 Min
Pikanter Brotkuchen mit Salbei
45 Min
Schnittlauchkuchen
2 Std.
Bärlauchmuffins
1 Std. 10 Min
Kürbis-Sellerie-Quiche
2 Std.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Maronen-Champignon-Tarte mit Cranberrys
1 Std.
Cremiger Feta-Dip
5 Min
Halloween-Kürbis-Fladen
1 Std.
Rhabarber-Käse-Quiche
1 Std. 30 Min