
Συσκευές & Αξεσουάρ
Zeevruchtennat met champagne
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
sjalotten40 g
-
Champagne300 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 g
-
gekookte garnalen gepeld300 g
-
sint-jakobsschelpen12
-
bloem25 g
-
room, elk type (van koemelk)250 g
-
verse tijm alleen de naaldjes1 takje
-
gemalen cayennepeper1 snuifje
-
zout aanpassen aan de smaak2 - 3 snuifjes
-
gemalen peper2 - 3 snuifjes
-
citroensap
-
bladerdeeg (ca. 230 g) (zie tip)1
-
ei losgeklopt1
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
1275 kcal /
5306.5 kJ
Πρωτεΐνη
43.3 g
Λιπαρά
3.3 g
Υδατάνθρακες
65.3 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
57.3 g
Νάτριο
2010.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

140 jaar Vorwerk
16 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKleine aspergeflans
55 λεπτ.
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
Καμία βαθμολογία
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Καμία βαθμολογία
Krokante Onsen Eieren met Kool
Καμία βαθμολογία
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Καμία βαθμολογία
Green Godess Salade
20 λεπτ.
Taco's met Groenten en Kidneybonen
Καμία βαθμολογία
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Καμία βαθμολογία
Hartige taartjes met broccoli en spek
Καμία βαθμολογία
Russische salade
Καμία βαθμολογία
Glutenvrije gevulde pepers
Καμία βαθμολογία
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Καμία βαθμολογία