
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
4 glazen
Υλικά
Garnalencanapés
-
water180 g
-
melk70 g
-
suiker30 g
-
verse gist verkruimeld10 g
-
bloem, type 00500 g
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten50 g
-
zout10 g
Garnalenmousse
-
gekookte garnalen150 g
-
vers geperst citroensap1 tl
-
roomkaas100 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Bosbessenaperitief
-
blauwe bessen250 g
-
suiker1 el
-
vers geperst citroensap1 el
-
Prosecco wijn350 g
-
ijsblokjes naar smaak
Διατροφή ανά 4 glazen
Θερμίδες
3458.2 kcal /
14469 kJ
Πρωτεΐνη
100.2 g
Λιπαρά
95.2 g
Υδατάνθρακες
484.9 g
Φυτικές ίνες
22.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
30.3 g
Νάτριο
5888 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

140 jaar Vorwerk
16 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKleine aspergeflans
55 λεπτ.
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
Καμία βαθμολογία
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Καμία βαθμολογία
Krokante Onsen Eieren met Kool
Καμία βαθμολογία
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Καμία βαθμολογία
Green Godess Salade
20 λεπτ.
Taco's met Groenten en Kidneybonen
Καμία βαθμολογία
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Καμία βαθμολογία
Hartige taartjes met broccoli en spek
Καμία βαθμολογία
Russische salade
Καμία βαθμολογία
Glutenvrije gevulde pepers
Καμία βαθμολογία
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Καμία βαθμολογία