
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
4 glazen
Υλικά
Garnalencanapés
-
water180 g
-
melk70 g
-
suiker30 g
-
verse gist verkruimeld10 g
-
bloem, type 00500 g
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten50 g
-
zout10 g
Garnalenmousse
-
gekookte garnalen150 g
-
vers geperst citroensap1 tl
-
roomkaas100 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Bosbessenaperitief
-
blauwe bessen250 g
-
suiker1 el
-
vers geperst citroensap1 el
-
Prosecco wijn350 g
-
ijsblokjes naar smaak
Διατροφή ανά 4 glazen
Θερμίδες
3458.2 kcal /
14469 kJ
Πρωτεΐνη
100.2 g
Λιπαρά
95.2 g
Υδατάνθρακες
484.9 g
Φυτικές ίνες
22.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
30.3 g
Νάτριο
5888 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

140 jaar Vorwerk
16 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBroccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 λεπτ.
Sushi donuts
50 λεπτ.
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10 λεπτ.
Koolsla
10 λεπτ.
Rode bietensalade
10 λεπτ.
Snelle regenboogsalade
10 λεπτ.
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12ωρ. 20 λεπτ.
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Καμία βαθμολογία
Gyoza met kip en knoflook
45 λεπτ.
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
Καμία βαθμολογία
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Καμία βαθμολογία
Krokante Onsen Eieren met Kool
Καμία βαθμολογία