
Συσκευές & Αξεσουάρ
Risotto met oesterzwam en champagne
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
uien gevierendeeld150 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie30 g
-
spek, elk soort in dunne plakjes gesneden100 g
-
oesterzwammen gesneden250 g
-
vleesbouillonpasta1 tl
-
Champagne300 g
-
water500 g
-
risottorijst300 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
Parmezaanse kaas geraspt50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Νάτριο
480.9 mg
Πρωτεΐνη
15.3 g
Θερμίδες
2687.9 kJ /
642.4 kcal
Λιπαρά
27.4 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.5 g
Υδατάνθρακες
69.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

140 jaar Vorwerk
16 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPasta in tomatensaus met chorizo
35 Min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 Min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 Min
Pompoenrisotto met spek
25 Min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Rijst met kip en champignons
30 Min
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
Keine Bewertungen
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Keine Bewertungen
Miso Udon Noedels
Keine Bewertungen
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Keine Bewertungen
Rijst met Zeevruchten
Keine Bewertungen
Japanse Ramen Noedelsoep
1 Std. 40 Min