
Συσκευές & Αξεσουάρ
Glutenvrije gevulde pepers
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
Edammer kaas in stukken gesneden100 g
-
olijfolie40 g
-
lente-ui in stukken gesneden30 g
-
knoflookteentjes2
-
tonijn, uit blik150 g
-
spaanse tomatensaus (tomate frito)50 g
-
ontpitte olijven10 g
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
zout1 tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
piquillo peper400 g
-
eieren2
-
glutenvrij witte bloem50 g
Διατροφή ανά 4 porties
Θερμίδες
1337.4 kcal /
5595.8 kJ
Πρωτεΐνη
79.4 g
Λιπαρά
81.8 g
Υδατάνθρακες
69.7 g
Φυτικές ίνες
14.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
26.7 g
Νάτριο
4217.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Glutenvrij bakken
12 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpaghetti met tomaat en spek
35 λεπτ.
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
Καμία βαθμολογία
Rijstschotel met appelen
Καμία βαθμολογία
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Καμία βαθμολογία
Omelet Caprese
Καμία βαθμολογία
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Καμία βαθμολογία
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Καμία βαθμολογία
Gevulde kalkoentaart
1ωρ. 30 λεπτ.
Gele paprika shakshuka met avocado
25 λεπτ.
Tostadas met kip
40 λεπτ.
Aardappeltortilla met chorizo
50 λεπτ.
Zwarte spaghetti met garnalen
45 λεπτ.