Συσκευές & Αξεσουάρ
Glutenvrije gevulde pepers
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
Edammer kaas in stukken gesneden100 g
-
olijfolie40 g
-
lente-ui in stukken gesneden30 g
-
knoflookteentjes2
-
tonijn, uit blik150 g
-
spaanse tomatensaus (tomate frito)50 g
-
ontpitte olijven10 g
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
zout1 tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
piquillo peper400 g
-
eieren2
-
glutenvrij witte bloem50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 4 porties
Νάτριο
4217.8 mg
Πρωτεΐνη
79.4 g
Θερμίδες
5595.8 kJ /
1337.4 kcal
Λιπαρά
81.8 g
Φυτικές ίνες
14.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
26.7 g
Υδατάνθρακες
69.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Glutenvrij bakken
12 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMediterrane groentepasta
Καμία βαθμολογία
Chicago deep dish-pizza
Καμία βαθμολογία
Groente-Omeletten
30 λεπτ.
Groentepannenkoekjes
20 λεπτ.
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Καμία βαθμολογία
Omelet Caprese
30 λεπτ.
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Καμία βαθμολογία
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Καμία βαθμολογία
Gevulde kalkoentaart
1ωρ. 30 λεπτ.
Vichyssoise met pasta
35 λεπτ.
Gele paprika shakshuka met avocado
25 λεπτ.
Tostadas met kip
40 λεπτ.