Glutenvrije gevulde pepers

Glutenvrije gevulde pepers

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 porties

Υλικά

  • Edammer kaas in stukken gesneden
    100 g
  • olijfolie
    40 g
  • lente-ui in stukken gesneden
    30 g
  • knoflookteentjes
    2
  • tonijn, uit blik
    150 g
  • spaanse tomatensaus (tomate frito)
    50 g
  • ontpitte olijven
    10 g
  • gemalen cayennepeper
    ½ tl
  • zout
    1 tl
  • gerookte paprikapoeder
    ½ tl
  • piquillo peper
    400 g
  • eieren
    2
  • glutenvrij witte bloem
    50 g

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 4 porties

Νάτριο 4217.8 mg
Πρωτεΐνη 79.4 g
Θερμίδες 5595.8 kJ / 1337.4 kcal
Λιπαρά 81.8 g
Φυτικές ίνες 14.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 26.7 g
Υδατάνθρακες 69.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων