
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sauce Rouille
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
750 g
Υλικά
-
Rapsöl100 g
-
Olivenöl30 g
-
Schalotten halbiert80 g
-
Knoblauchzehen5
-
Öl30 g
-
Paprika edelsüß2 TL
-
rote Spitzpaprika entkernt, in Ringen (3 cm)150 g
-
Kartoffeln, vorwiegend festkochend in Stücken (3 cm)120 g
-
Wasser150 g
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Zucker1 Prise
-
Senf, mittelscharf1 geh. TL
-
Piment d'Espelette1 TL
-
Safranfäden (1 Dose)1 g
-
Eigelb1
Διατροφή ανά 100 g
Θερμίδες
225 kcal /
941 kJ
Πρωτεΐνη
1 g
Λιπαρά
22 g
Υδατάνθρακες
7 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
482 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 4/2024
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChili-Cheese-Dip
15 λεπτ.
Petersilien-Erdnuss-Pesto
10 λεπτ.
Pico de Gallo
5 λεπτ.
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 λεπτ.
Safran-Aioli
40 λεπτ.
Cheddar-Dip
15 λεπτ.
Salsa (scharf)
15 λεπτ.
Kräuter Aioli ohne Ei
20 λεπτ.
Paprika-Dip
50 λεπτ.
Sweet Chilisauce
25 λεπτ.
Würzige Basis-Tomatensauce
35 λεπτ.
Sauce Bolognese mit Petersilien-Parmesan
25 λεπτ.