Eggplant Stacks

Eggplant Stacks

3.8 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
9 portions

Υλικά

Eggplant
  • non-stick spray oil
  • eggplant, medium-sized Ichiban Japanese, 27 slices (5 mm/¼ in.)
    450 g
  • salt for sprinkling
  • garlic powder
    ¾ tsp
  • ground black pepper to season
Cheeses
  • mozzarella for pizza (low-moisture mozzarella) diced
    115 g
  • Parmesan cheese cut into pieces
    45 g
  • lemon peel
    2 - 3 pieces
  • ricotta cheese, fresh
    225 g
Sauce
  • yellow onions cut into pieces
    115 g
  • carrots cut into pieces
    60 g
  • red bell pepper cut into pieces
    60 g
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    15 g
  • tomato sauce
    500 g
  • salt to taste
    ½ tsp
Assembly
  • water
    570 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 156.7 kcal / 655.6 kJ
Πρωτεΐνη 8.9 g
Λιπαρά 9.7 g
Υδατάνθρακες 10 g
Φυτικές ίνες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.2 g
Νάτριο 582.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων