
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kruche ciasto z porzeczkami i bezą
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
20 porcji
Υλικά
-
4 jajka
-
240 g cukru
-
250 g mąki pszennej
-
170 g masła zimnego, pokrojonego na kawałki
-
½ łyżeczki proszku do pieczenia
-
90 g skrobi ziemniaczanej plus 1 czubata łyżeczka
-
700 g czerwonych porzeczek, świeżych
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 porcję
Νάτριο
20.9 mg
Πρωτεΐνη
2.5 g
Θερμίδες
1165.9 kJ /
278.6 kcal
Λιπαρά
7.9 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.7 g
Υδατάνθρακες
49.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

JEDZ SEZONOWO - LATO
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKokosanka z owocami
1ωρ. 20 λεπτ.
Ciasto śliwkowe z polewą bezową
2ωρ. 10 λεπτ.
Owoce zapiekane pod kruszonką „ze wszystkiego”
50 λεπτ.
Rolada żyrafa
3ωρ.
Ciasto zebra
1ωρ. 35 λεπτ.
Babka piaskowa "Fix"
1ωρ. 30 λεπτ.
Ciasto drożdżowe z owocami i kruszonką
1ωρ. 55 λεπτ.
Ciasto z jagodami pod bezową kołderką
2ωρ.
Skubaniec z owocami
3ωρ. 40 λεπτ.
Kruche ciasto z wiśniami
1ωρ. 20 λεπτ.
Jogurtowy placek ze śliwkami
1ωρ. 20 λεπτ.
Ciasto z jabłkami (apple pie)
1ωρ. 10 λεπτ.