
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kruche ciasto z porzeczkami i bezą
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
20 porcji
Υλικά
-
4 jajka
-
240 g cukru
-
250 g mąki pszennej
-
170 g masła zimnego, pokrojonego na kawałki
-
½ łyżeczki proszku do pieczenia
-
90 g skrobi ziemniaczanej plus 1 czubata łyżeczka
-
700 g czerwonych porzeczek, świeżych
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
278.6 kcal /
1165.9 kJ
Πρωτεΐνη
2.5 g
Λιπαρά
7.9 g
Υδατάνθρακες
49.3 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.7 g
Νάτριο
20.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

JEDZ SEZONOWO - LATO
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMaślankowiec ze śliwkami
1 Std. 15 Min
Jagodzianki
3 Std. 30 Min
Jogurtowe ciasto z borówkami i kruszonką
1 Std.
Ciasto drożdżowe z owocami i kruszonką
1 Std. 55 Min
Tort biszkoptowy z masą z mascarpone
2 Std. 55 Min
Ciasto ucierane z owocami
1 Std.
Skubaniec z owocami
3 Std. 40 Min
Zielony tort biszkoptowy (green ombre naked cake)
3 Std.
Torcik truskawkowo-serowy na zimno
6 Std. 30 Min
Tort bezowy z owocami
5 Std. 25 Min
Ciasto z gruszkami i kruszonką
2 Std. 10 Min
Ciasto z jagodami pod bezową kołderką
2 Std.