
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sucuklu Kuru Fasulye
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ.
4 porsiyon
Υλικά
-
kuru fasulye (dermason cinsi)200 g
-
su2550 g
-
biber salçası25 g
-
soğan ikiye bölünmüş120 g
-
tereyağı küp küp kesilmiş (2 cm)40 g
-
domates parçalara bölünmüş (4-5 cm)200 g
-
tuz damak tadına göre¾ tk
-
karabiber¼ tk
-
şeker½ tk
-
sucuk yarım ay şeklinde dilimlenmiş (0.5 cm)70 g
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Νάτριο
688.8 mg
Πρωτεΐνη
6.1 g
Θερμίδες
828.6 kJ /
198.1 kcal
Λιπαρά
15.9 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.7 g
Υδατάνθρακες
9.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDomates Soslu Maydanozlu Köfte ve Pirinç Pilavı
1ωρ. 20 λεπτ.
Orman Kebabı
1ωρ.
Etli Taze Fasulye
1ωρ. 10 λεπτ.
Karnıyarık
1ωρ.
Kıymalı Kabak Graten
50 λεπτ.
Sömelek Köfte
1ωρ.
Sebzeli Kuzu Yahni
55 λεπτ.
Etli Biber Dolması
1ωρ. 20 λεπτ.
Kadınbudu Köfte ve Patates Püresi
1ωρ. 30 λεπτ.
Etli Bamya
1ωρ. 10 λεπτ.
Etli Fajita
40 λεπτ.
Biberli Bonfile Küpleri
30 λεπτ.