Sous-vide Rare Steak Sapi dengan Saus Béarnaise

Sous-vide Rare Steak Sapi dengan Saus Béarnaise

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 porsi

Υλικά

  • fillet steak daging sapi (masing-masing 180-200 g, tebal 3 cm)
    4
  • garam laut
    2 sdt
  • lada hitam bubuk
    ¾ sdt
  • thyme segar
    4 tangkai
  • air pastikan kantong benar-benar terendam air (lihat tips)
    1400 g
  • sari lemon (lihat tips)
    30 g
    1 sdt asam askorbat
  • bawang merah
    50 g
  • tarragon, segar daunnya saja, sesuai selera
    1 - 2 tangkai
  • dry white wine
    50 g
  • white wine vinegar
    15 g
  • mentega tawar potong dadu, tambah 1 sdm untuk steak panggang
    200 g
  • kuning telur masing-masing berkisar 20 g
    4

Διατροφή ανά 1 porsi

Θερμίδες 698 kcal / 2926 kJ
Πρωτεΐνη 46 g
Λιπαρά 56 g
Υδατάνθρακες 1 g
Φυτικές ίνες 0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 32 g
Νάτριο 93 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων