Gulai Daging Austria

Gulai Daging Austria

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
4 porsi

Υλικά

  • potongan daging untuk sup (cth: bagian pundak, betis, dada), potong-potong (3 cm)
    600 g
  • mustard
    20 g
  • bawang bombai potong jadi 8-10 irisan wedges
    350 g
  • clarified butter
    30 g
  • pure tomat
    20 g
  • siung bawang putih sesuai selera, dibelah dua
    1 - 2
  • bubuk paprika manis
    3 sdt
  • garam
    1 sdt
  • lada hitam bubuk
    ½ sdt
  • bubuk cabai cayenne
    ¼ sdt
    ¼ sdt bubuk paprika pedas
  • marjoram kering
    1 sdt
    oregano kering
  • dadu kaldu sapi (untuk 0.5 l)
    ½
    ½ sdt pasta kaldu daging, buatan sendiri
  • air
    200 g
  • red wine (προαιρετικό πεδίο)
    50 g

Διατροφή ανά 1 porsi

Θερμίδες 354 kcal / 1483 kJ
Πρωτεΐνη 32 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 7 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 11 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων