Potato Curry Soup

Potato Curry Soup

4.0 27 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Peeling Potatoes
  • russet potatoes unpeeled, cut into pieces (2 in. wide)
    24 oz
  • water
    21 oz
  • vegetable oil
    1 tsp
Curry Potato Soup
  • yellow onions cut into pieces
    4 oz
  • carrots cut into pieces
    4 oz
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • curry powder
    1 tbsp
  • vegetable stock
    28 oz
  • Dijon mustard
    ½ oz
  • dried bay leaf
    1
  • salt to taste
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • coconut cream plus extra to drizzle, to garnish
    3 oz
  • fresh chopped parsley to garnish
  • crusty bread (προαιρετικό πεδίο) sliced, toasted, to serve

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 187.3 kcal / 783.4 kJ
Πρωτεΐνη 3.3 g
Λιπαρά 7.8 g
Υδατάνθρακες 25.6 g
Φυτικές ίνες 4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.8 g
Νάτριο 461.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων