
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kuru Fasulye
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ.
4 porsiyon
Υλικά
-
kuru fasulye (dermason cinsi)200 g
-
su2550 g
-
biber salçası25 g
-
soğan ikiye bölünmüş120 g
-
tereyağı küp küp kesilmiş (2 cm)55 g
-
domates soyulmuş, parçalara bölünmüş (4-5 cm)200 g
-
tuz damak tadına göre¾ tk
-
karabiber¼ tk
-
şeker½ tk
-
biber çarliston, yarım ay şeklinde dilimlenmiş (1 cm)65 g
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
198.1 kcal /
828.6 kJ
Πρωτεΐνη
6.1 g
Λιπαρά
15.9 g
Υδατάνθρακες
9.5 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.7 g
Νάτριο
688.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ATAMIZIN SEVDİĞİ LEZZETLER
14 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία

Ramazan Sofraları
29 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDomates Soslu Maydanozlu Köfte ve Pirinç Pilavı
1ωρ. 20 λεπτ.
Orman Kebabı
1ωρ.
Etli Taze Fasulye
1ωρ. 10 λεπτ.
Şiş Köfte ve Kişnişli Yoğurt Sos
1ωρ. 20 λεπτ.
Kıymalı Kabak Graten
50 λεπτ.
Sebzeli Kuzu Yahni
55 λεπτ.
Biberli Bonfile Küpleri
30 λεπτ.
Sömelek Köfte
1ωρ.
Mercimekli Enginarlı Tavuklu Semizotu Salatası
4ωρ. 45 λεπτ.
Kadınbudu Köfte ve Patates Püresi
1ωρ. 30 λεπτ.
Fırında Biber Soslu Patatesli Köfte
1ωρ. 35 λεπτ.
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1ωρ. 25 λεπτ.