Gryczane naleśniki ze szpinakiem i łososiem

Gryczane naleśniki ze szpinakiem i łososiem

4.0 58 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
1 porcja

Υλικά

  • 50 g kaszy gryczanej, niepalonej (patrz wskazówka)
  • 40 g mąki pszennej pełnoziarnistej
  • 1 jajko
  • 220 g napoju roślinnego np. kokosowego, owsianego
  • 5 g oleju plus dodatkowa ilość do smażenia
  • ¼ łyżeczki soli
  • liście szpinaku baby, świeże (ok. 40 g)
  • łosoś wędzony na zimno (ok. 50 g), pokrojony na kawałki
  • 2 plastry tofu, miękkiego naturalnego lub wędzonego (ok. 60 g), pokrojonego w 1 cm kostkę
    2 plastry sera feta, (ok 60 g), pokrojonego w 1 cm kostkę

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 601.7 kcal / 2517.5 kJ
Πρωτεΐνη 25.6 g
Λιπαρά 16.7 g
Υδατάνθρακες 91.1 g
Φυτικές ίνες 9.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.7 g
Νάτριο 664.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων