Gryczane naleśniki ze szpinakiem i łososiem

Gryczane naleśniki ze szpinakiem i łososiem

4.0 57 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
1 porcja

Υλικά

  • kaszy gryczanej, niepalonej (patrz wskazówka)
    50 g
  • mąki pszennej pełnoziarnistej
    40 g
  • jajko
    1
  • napoju roślinnego np. kokosowego, owsianego
    220 g
  • oleju plus dodatkowa ilość do smażenia
    5 g
  • soli
    ¼ łyżeczki
  • liście szpinaku baby, świeże (ok. 40 g)
  • łosoś wędzony na zimno (ok. 50 g), pokrojony na kawałki
  • tofu, miękkiego naturalnego lub wędzonego (ok. 60 g), pokrojonego w 1 cm kostkę
    2 plastry
    2 plastry sera feta, (ok 60 g), pokrojonego w 1 cm kostkę

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 601.7 kcal / 2517.5 kJ
Πρωτεΐνη 25.6 g
Λιπαρά 16.7 g
Υδατάνθρακες 91.1 g
Φυτικές ίνες 9.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.7 g
Νάτριο 664.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων