
Συσκευές & Αξεσουάρ
Johannisbeer-Ketchup
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 Schraubgläser
Υλικά
-
rote Johannisbeeren abgezupft1200 g
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben30 g
-
rote Chilischoten, frisch nach Wunsch entkernt, in Stücken1 - 2
-
rote Zwiebeln halbiert80 g
-
Öl20 g
-
Tomatenmark80 g
-
Apfelessig50 g
-
Curry mild1 EL
-
Paprika edelsüß1 geh. TL
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Zimt¼ TL
-
Nelken, gemahlen1 Msp.
-
brauner Zucker30 g
-
Gelierzucker 2:1300 g
Διατροφή ανά 1 Schraubglas
Θερμίδες
1232 kcal /
5156 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
289 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
932 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 4/2024
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChili-Cheese-Dip
15 λεπτ.
Petersilien-Erdnuss-Pesto
10 λεπτ.
Pico de Gallo
5 λεπτ.
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 λεπτ.
Safran-Aioli
40 λεπτ.
Cheddar-Dip
15 λεπτ.
Salsa (scharf)
15 λεπτ.
Kräuter Aioli ohne Ei
20 λεπτ.
Paprika-Dip
50 λεπτ.
Sweet Chilisauce
25 λεπτ.
Würzige Basis-Tomatensauce
35 λεπτ.
Sauce Bolognese mit Petersilien-Parmesan
25 λεπτ.