Canard laqué et purée de vitelotte

Canard laqué et purée de vitelotte

4.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
2 portions

Υλικά

  • d'échalotes coupées en deux
    80 g
  • d'ail
    2 gousses
  • de gingembre frais émincé finement (3 mm/⅛ po)
    20 g
  • de thym frais
    1 branche
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de miel
    1 c. à soupe
  • tahini
    1 c. à thé
  • de vinaigre balsamique
    1 c. à soupe
  • d'huile de sésame
    1 c. à soupe
  • magrets de canard sans peau (150-200 g chacun)
    2
  • d'eau
    500 g
  • de pommes de terre type vitelotte, coupées en petits morceaux
    350 g
  • de beurre non salé coupé en morceaux
    30 g
  • de lait
    120 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 1103 kcal / 4588.5 kJ
Πρωτεΐνη 39 g
Λιπαρά 84.5 g
Υδατάνθρακες 44.5 g
Φυτικές ίνες 5 g
Κορεσμένα λιπαρά 25 g
Νάτριο 145.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων