
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ.
5 porsiyon
Υλικά
Kuzu
-
tuz2 tk
-
biberiye, taze sadece yaprakları1 dal
-
nane sadece yaprakları3 dal
-
chili biberi parçalara bölünmüş1 adet
-
zeytinyağı100 g
-
kuzu kolu, kemikli (1 kuzu kol)1500 g
-
beyaz şarap100 g
-
su150 g
Polenta ve Brokoli
-
tane mısır (patlamamış) kuru135 g
-
Parmesan peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)80 g
-
su800 g
-
brokoli çiçeklerine ayrılmış600 g
-
sıcak su polentayı pişirmek için (gerekirse)
-
tuz¾ tk
-
tereyağı küçük parçalara bölünmüş40 g
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
1136.8 kcal /
4756.2 kJ
Πρωτεΐνη
49.3 g
Λιπαρά
84.1 g
Υδατάνθρακες
41.4 g
Φυτικές ίνες
8.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
30.7 g
Νάτριο
1954.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Fırından Et, Balık ve Tavuk Tarifleri
19 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία

Yılbaşı Kutlaması
25 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEtli Türlü
1ωρ. 20 λεπτ.
Etli Biber Dolması
1ωρ. 20 λεπτ.
Karnıyarık
1ωρ.
Etli Bamya
1ωρ. 10 λεπτ.
Orman Kebabı
1ωρ.
Hawaii Burger
50 λεπτ.
Domates Soslu Köfteler
1ωρ. 10 λεπτ.
Domates Soslu Maydanozlu Köfte ve Pirinç Pilavı
1ωρ. 20 λεπτ.
Chialı Tavuk Burger
1ωρ. 10 λεπτ.
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45 λεπτ.
Otlu Tereyağlı Kontrfile, Biberiyeli Patates ve Brokoli
45 λεπτ.
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 λεπτ.