
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ.
5 porsiyon
Υλικά
Kuzu
-
tuz2 tk
-
biberiye, taze sadece yaprakları1 dal
-
nane sadece yaprakları3 dal
-
chili biberi parçalara bölünmüş1 adet
-
zeytinyağı100 g
-
kuzu kolu, kemikli (1 kuzu kol)1500 g
-
beyaz şarap100 g
-
su150 g
Polenta ve Brokoli
-
tane mısır (patlamamış) kuru135 g
-
Parmesan peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)80 g
-
su800 g
-
brokoli çiçeklerine ayrılmış600 g
-
sıcak su polentayı pişirmek için (gerekirse)
-
tuz¾ tk
-
tereyağı küçük parçalara bölünmüş40 g
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
1136.8 kcal /
4756.2 kJ
Πρωτεΐνη
49.3 g
Λιπαρά
84.1 g
Υδατάνθρακες
41.4 g
Φυτικές ίνες
8.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
30.7 g
Νάτριο
1954.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Fırından Et, Balık ve Tavuk Tarifleri
19 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία

Yılbaşı Kutlaması
25 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTavuklu Keşkek
1 godz. 20 min
Sebzeli Tavuk
45 min
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 godz. 5 min
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Brak ocen
Chialı Tavuk Burger
1 godz. 10 min
Peru Usulü Tavuk, Kişnişli Yeşil Sos ve Avokado Salatası
10 godz. 30 min
Kuru Fasulye
10 godz.
Sucuklu Kuru Fasulye
10 godz.
Basmati Pilavı
1 godz.
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 min
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1 godz.