Carpaccio di patate con salsa tapenade

Carpaccio di patate con salsa tapenade

4.7 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di acqua
    800 g
  • di patate pelate e a fettine (2 mm)
    450 g
Salsa
  • di olive nere di Gaeta denocciolate
    100 g
  • filetti di acciuga
    3
  • di capperi
    10 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di acqua
    40 g
  • di succo di limone
    3 cucchiai
    3 cucchiai di succo di lime
Terminare la preparazione
  • di timo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    1 rametto

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 252 kcal / 1054 kJ
Πρωτεΐνη 3.8 g
Λιπαρά 17.8 g
Υδατάνθρακες 20.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων