Pain au levain aux olives

Pain au levain aux olives

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 20 λεπτ.
12 tranches

Υλικά

  • 30 g d'huile d'olive vierge extra et un supplément pour huiler
  • 425 g d'eau et 1 c. à thé pour badigeonner
  • 140 g de levain de blé aux pommes, rafraîchi (voir Conseil)
  • 15 g de sucre
  • 310 g de farine à pain et un supplément pour fariner
  • 45 g d'olives noires dénoyautées
  • 1 c. à thé de sel
  • ½ citron jus uniquement
  • 1 œuf de gros calibre

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 tranche

Νάτριο 236 mg
Πρωτεΐνη 4.6 g
Θερμίδες 668.2 kJ / 159.7 kcal
Λιπαρά 4.1 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.7 g
Υδατάνθρακες 25.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων