Συσκευές & Αξεσουάρ
Pain aux Cereales
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ. 15 λεπτ.
12 slices
Υλικά
Starter Dough
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
strong white bread flour50 g
-
water50 g
-
fine sea salt½ tsp
Dough
-
oil for greasing
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
strong white bread flour110 g
-
strong wholemeal bread flour110 g
-
water150 g
-
fine sea salt1 tsp
-
barley malt extract1 tsp
-
sesame seeds35 g
-
linseeds30 g
-
water boiling100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
450 kJ /
108 kcal
Λιπαρά
3.2 g
Υδατάνθρακες
15.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Breads From Around the World
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPersian Flatbreads
1ωρ. 45 λεπτ.
Pickled Red Onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Crumpets
3ωρ.
Irish Soda Bread
45 λεπτ.
Potato Farls
1ωρ. 10 λεπτ.
Festive Camembert Wreath
1ωρ. 50 λεπτ.
Steamed Pesto Bread Rolls
1ωρ. 15 λεπτ.
Endless Variations Bread
45 λεπτ.
Challah
2ωρ.
Hot Cross Buns
3ωρ. 50 λεπτ.
Italian Easter Bread
3ωρ. 50 λεπτ.
Quick Flatbreads
20 λεπτ.