Pain aux Cereales

Pain aux Cereales

4.6 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ. 15 λεπτ.
12 slices

Υλικά

Starter Dough
  • dried instant yeast
    1 tsp
    10 g fresh yeast, crumbled
  • strong white bread flour
    50 g
  • water
    50 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
Dough
  • oil for greasing
  • dried instant yeast
    1 tsp
    10 g fresh yeast, crumbled
  • strong white bread flour
    110 g
  • strong wholemeal bread flour
    110 g
  • water
    150 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • barley malt extract
    1 tsp
  • sesame seeds
    35 g
  • linseeds
    30 g
  • water boiling
    100 g

Διατροφή ανά 1 slice

Θερμίδες 108 kcal / 450 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 3.2 g
Υδατάνθρακες 15.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων