
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pain aux Cereales
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ. 15 λεπτ.
12 slices
Υλικά
Starter Dough
-
dried instant yeast1 tsp
-
strong white bread flour50 g
-
water50 g
-
fine sea salt½ tsp
Dough
-
oil for greasing
-
dried instant yeast1 tsp
-
strong white bread flour110 g
-
strong wholemeal bread flour110 g
-
water150 g
-
fine sea salt1 tsp
-
barley malt extract1 tsp
-
sesame seeds35 g
-
linseeds30 g
-
water boiling100 g
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
108 kcal /
450 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
3.2 g
Υδατάνθρακες
15.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Breads From Around the World
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTomato Focaccia
3ωρ.
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1ωρ.
Mini Everything Bagels
1ωρ. 20 λεπτ.
Herb Bread
1ωρ. 10 λεπτ.
Walnut Scones
30 λεπτ.
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1ωρ. 45 λεπτ.
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2ωρ. 15 λεπτ.
Gluten-free Artisan Bread
2ωρ. 30 λεπτ.
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1ωρ.
Mini Oregano Focaccias
3ωρ. 40 λεπτ.
Steamed Wholemeal Bread
2ωρ.
Potato Flatbreads
12ωρ.