Lachs mit Mandelkruste und Erbsen-Spinat-Püree

Lachs mit Mandelkruste und Erbsen-Spinat-Püree

4.7 39 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen

Υλικά

Mandelkruste
  • Semmeln, altbacken in Scheiben (3 mm)
    70 g
  • brauner Zucker
    1 EL
  • Petersilie, frisch Blättchen abgezupft
    10 g
  • Zitronenschale, gerieben
    1 EL
  • Senf
    60 g
    60 g Dijonsenf
  • Butter
    30 g
  • Mandeln, gehackt
    80 g
  • Salz
    ½ TL
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    1 Prise
Erbsen-Spinat-Püree und Lachs
  • Olivenöl
    30 g
  • Schalotten halbiert
    50 g
  • grüne Erbsen, tiefgekühlt
    200 g
  • Erdäpfel, mehlig geschält, in kleinen Stücken (0,5 cm x 1 cm)
    250 g
  • Milch
    120 g
  • Salz
    2 TL
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    1 Prise
  • Lachsfilet, frisch, ohne Haut (1 ganzes Stück, Sushiqualität, min. 2,5 cm dick)
    600 - 700 g
  • Blattspinat, tiefgekühlt
    150 g
  • Butter
    20 g
  • Muskat, gemahlen
    1 Prise

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 801 kcal / 3353 kJ
Πρωτεΐνη 46 g
Λιπαρά 60 g
Υδατάνθρακες 40 g
Φυτικές ίνες 9 g
Κορεσμένα λιπαρά 14 g
Νάτριο 1860 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων