
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sourdough Bread with Olives
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 20 λεπτ.
12 slices
Υλικά
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
water divided, plus 1 tsp to whisk425 g
-
sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)140 g
-
sugar15 g
-
bread flour plus extra to dust310 g
-
pitted black olives45 g
-
salt1 tsp
-
lemon juice only½
-
large egg1
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
159.7 kcal /
668.2 kJ
Πρωτεΐνη
4.6 g
Λιπαρά
4.1 g
Υδατάνθρακες
25.8 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.7 g
Νάτριο
236 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Artisan Bread
8 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς

Breads - Thermomix® Sensor
10 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBraided Milk Bread
2ωρ. 20 λεπτ.
Biscuits
40 λεπτ.
Pita Bread
2ωρ.
Baguettes
3ωρ. 45 λεπτ.
Bagels
1ωρ. 20 λεπτ.
Cornbread
40 λεπτ.
Gluten-Free Rolls (TM5/6 Metric)
1ωρ. 20 λεπτ.
Gluten-Free Bread
1ωρ. 50 λεπτ.
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 λεπτ.
Focaccia with Onions
1ωρ. 30 λεπτ.
Sandwich Bread
3ωρ.
Brioche
8ωρ.