Pain bis gratiné à la méditerranéenne

Pain bis gratiné à la méditerranéenne

4.7 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
8 tranches

Υλικά

  • de pain bis (1 cm)
    8 tranches
  • de fromage en morceaux de 2,5 cm (Appenzeller, Emmental, Gruyère ou Gouda)
    100 g
  • poivron rouge coupé en quartiers (env. 120 g)
    1
  • de salami en tranches, coupées en quatre
    100 g
  • de jambon cuit en tranches, coupées en quatre
    100 g
  • de champignons de Paris frais, en tranches
    170 g
  • de crème entière
    100 g
  • de sel
    ¼ de c. à café
  • de poivre, moulu
    ¼ de c. à café
  • d'origan séché
    ½ c. à café

Διατροφή ανά 1 tranche

Θερμίδες 250 kcal / 1048 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 15 g
Υδατάνθρακες 16 g
Φυτικές ίνες 1.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων