Pain bis gratiné à la méditerranéenne

Pain bis gratiné à la méditerranéenne

4.8 21 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
8 tranches

Υλικά

  • 8 tranches de pain bis (1 cm)
  • 100 g de fromage en morceaux de 2,5 cm (Appenzeller, Emmental, Gruyère ou Gouda)
  • 1 poivron rouge coupé en quartiers (env. 120 g)
  • 100 g de salami en tranches, coupées en quatre
  • 100 g de jambon cuit en tranches, coupées en quatre
  • 170 g de champignons de Paris frais, en tranches
  • 100 g de crème entière
  • ¼ de c. à café de sel
  • ¼ de c. à café de poivre, moulu
  • ½ c. à café d'origan séché

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 tranche

Θερμίδες 250 kcal / 1048 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 15 g
Υδατάνθρακες 16 g
Φυτικές ίνες 1.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων