Ungarische Pilzsuppe

Ungarische Pilzsuppe

3.8 159 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Dill abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
    10 g
  • Zwiebeln halbiert
    200 g
  • Butter in Stücken
    40 g
  • Pilze (z. B. Steinpilze, Pfifferlinge, Champignons), in Stücken
    450 - 500 g
  • Paprika edelsüß
    2 TL
  • Paprika de la Vera
    1 EL
  • Mehl
    1 TL
  • Weißwein, trocken
    50 - 70 g
  • Wasser
    600 g
  • Milch
    300 g
  • Kurkuma, gemahlen
    1 TL
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 TL
    2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Dill, getrocknet
    1 ½ TL
  • Tomatenmark
    1 EL
  • Zitronensaft
    15 - 20 g
  • Salz
    ½ - ¾ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Saure Sahne zum Garnieren
  • Zitrone in Spalten, zum Garnieren

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 187 kcal / 785 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 11 g
Υδατάνθρακες 16 g
Φυτικές ίνες 3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 7 g
Νάτριο 350 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων