
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mediterranes Rosmarinbrot
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
12 Portionen
Υλικά
-
Rosmarin, frisch agbezupft20 g
-
Salz1 ½ TL
-
Wasser400 g
-
frische Germ25 g
-
Zucker2 Prisen
-
Weizenmehl etwas mehr zum Bemehlen600 g
-
Olivenöl und 2 Esslöffel zum Bestreichen60 g
-
Weizenmehl, glatt zum Bemehlen
-
Olivenöl1 EL
-
Zitronensaft, frisch gepresst1 TL
-
Salz, grob½ TL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
258 kcal /
1079 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
39 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
373 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Varoma® Casserole
6 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLesachtaler Hausbrot
30ωρ. 30 λεπτ.
Weizenbrot Betty
4ωρ. 35 λεπτ.
Pitabrote
1ωρ. 25 λεπτ.
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5ωρ. 20 λεπτ.
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45 λεπτ.
Toastbrot
16ωρ.
Kommissbrot
15ωρ. 30 λεπτ.
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14ωρ. 30 λεπτ.
Topfenbrot mit Haferflocken und Wildkäutermix
1ωρ. 15 λεπτ.
Frühstückskipferl
17ωρ. 15 λεπτ.
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 λεπτ.
Vollkornbrot
5ωρ.