Συσκευές & Αξεσουάρ
Mediterranes Rosmarinbrot
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
12 Portionen
Υλικά
-
Rosmarin, frisch agbezupft20 g
-
Salz1 ½ TL
-
Wasser400 g
-
frische Germ25 g
-
Zucker2 Prisen
-
Weizenmehl etwas mehr zum Bemehlen600 g
-
Olivenöl und 2 Esslöffel zum Bestreichen60 g
-
Weizenmehl, glatt zum Bemehlen
-
Olivenöl1 EL
-
Zitronensaft, frisch gepresst1 TL
-
Salz, grob½ TL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
373 mg
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
1079 kJ /
258 kcal
Λιπαρά
8 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
39 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Casserole (Bräter)
6 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFrühstücks-Früchte-Brot
2ωρ.
Dinkel-Körner-Brot
1ωρ. 30 λεπτ.
Toastbrot (glutenfrei)
14ωρ.
Vollkorn-Brötchen
2ωρ.
Vollwert-Focaccia mit Kräuter-Knoblauch-Öl
50 λεπτ.
Erdbeertraum
5 λεπτ.
Tomaten-Feta-Dip
5 λεπτ.
Gedämpfte Chorizo-Brötchen
2ωρ.
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 λεπτ.
Vollkornbrot
5ωρ.
Erdäpfelbrot (glutenfrei)
2ωρ. 30 λεπτ.
Brioche (glutenfrei)
2ωρ. 50 λεπτ.