Ciasto wiosenna stokrotka

Ciasto wiosenna stokrotka

4.1 60 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
13 porcji

Υλικά

  • migdałów, w płatkach
    200 g
  • cukru
    140 g
  • skórki z cytryny ekologicznej, bez białych błonek (albedo), pokrojonej na kawałki
    20 g
  • masła pokrojonego na kawałki
    150 g
  • olej do natłuszczenia
  • jajka
    4
  • mąki pszennej
    100 g
  • proszku do pieczenia
    1 łyżeczka
  • soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (z ok. 2 szt.)
    80 g
  • cukier puder do oprószenia
  • dżemu dowolnego, do dekoracji
    1 łyżka

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 269.1 kcal / 1126.1 kJ
Πρωτεΐνη 6.1 g
Λιπαρά 18.5 g
Υδατάνθρακες 21.9 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 7 g
Νάτριο 51.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων