
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ciasto wiosenna stokrotka
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
13 porcji
Υλικά
-
migdałów, w płatkach200 g
-
cukru140 g
-
skórki z cytryny ekologicznej, bez białych błonek (albedo), pokrojonej na kawałki20 g
-
masła pokrojonego na kawałki150 g
-
olej do natłuszczenia
-
jajka4
-
mąki pszennej100 g
-
proszku do pieczenia1 łyżeczka
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (z ok. 2 szt.)80 g
-
cukier puder do oprószenia
-
dżemu dowolnego, do dekoracji1 łyżka
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
269.1 kcal /
1126.1 kJ
Πρωτεΐνη
6.1 g
Λιπαρά
18.5 g
Υδατάνθρακες
21.9 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Νάτριο
51.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

KATALOG WIOSENNY
4 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία

WIELKANOC 2024
11 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCiasto Lodowa Kraina
8ωρ. 40 λεπτ.
Tarta z kremem budyniowym i truskawkami
2ωρ. 30 λεπτ.
Rolada żyrafa
3ωρ.
Ciasto z pianką truskawkową
6ωρ. 25 λεπτ.
Biszkopt
1ωρ. 50 λεπτ.
Tort biszkoptowy z masą z mascarpone
2ωρ. 55 λεπτ.
Ciasto leśny mech
3ωρ. 20 λεπτ.
Rolada leśny mech z kremem cytrynowym
5ωρ.
Galette z borówkami
1ωρ. 25 λεπτ.
Skubaniec z owocami
3ωρ. 40 λεπτ.
Wilgotny biszkopt z olejem
4ωρ.
Ciasto muffinowe z truskawkami i migdałową kruszonką
1ωρ.