Ciasto wiosenna stokrotka

Ciasto wiosenna stokrotka

4.1 61 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
13 porcji

Υλικά

  • 200 g migdałów, w płatkach
  • 140 g cukru
  • 20 g skórki z cytryny ekologicznej, bez białych błonek (albedo), pokrojonej na kawałki
  • 150 g masła pokrojonego na kawałki
  • olej do natłuszczenia
  • 4 jajka
  • 100 g mąki pszennej
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • 80 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (z ok. 2 szt.)
  • cukier puder do oprószenia
  • 1 łyżka dżemu dowolnego, do dekoracji

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Νάτριο 51.2 mg
Πρωτεΐνη 6.1 g
Θερμίδες 1126.1 kJ / 269.1 kcal
Λιπαρά 18.5 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 7 g
Υδατάνθρακες 21.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων