
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ciasto wiosenna stokrotka
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
13 porcji
Υλικά
-
migdałów, w płatkach200 g
-
cukru140 g
-
skórki z cytryny ekologicznej, bez białych błonek (albedo), pokrojonej na kawałki20 g
-
masła pokrojonego na kawałki150 g
-
olej do natłuszczenia
-
jajka4
-
mąki pszennej100 g
-
proszku do pieczenia1 łyżeczka
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (z ok. 2 szt.)80 g
-
cukier puder do oprószenia
-
dżemu dowolnego, do dekoracji1 łyżka
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
269.1 kcal /
1126.1 kJ
Πρωτεΐνη
6.1 g
Λιπαρά
18.5 g
Υδατάνθρακες
21.9 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Νάτριο
51.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

KATALOG WIOSENNY
4 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία

WIELKANOC 2024
11 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBułki jogurtowe z suszonymi owocami
2 Std.
Ciasto serowo-migdałowe w stylu retro
1 Std. 10 Min
Tarta czekoladowa
1 Std. 50 Min
Czekoladowe kąski z orzechami
1 Std.
Ciasto z trzech rodzajów czekolady
3 Std.
Fondant czekoladowy
50 Min
Sernik nowojorski
7 Std. 50 Min
Tarta à la banoffee pie
2 Std. 40 Min
Mini babki do koszyczka wielkanocnego
40 Min
Cynamonowe smores
1 Std. 50 Min
Amerykańskie kruche ciasteczka (w stylu crumble cookies)
40 Min
Baranek wielkanocny
1 Std. 10 Min