Canederli de dorade et son bouillon

Canederli de dorade et son bouillon

4.5 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions

Υλικά

Le bouillon
  • dorade grise entière (environ 800 g)
    1
  • échalotes coupées en deux
    2
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de vin blanc
    100 g
  • de sel
    2 pincées
  • tige de citronnelle fraîche
    1
  • de romarin frais
    1 c. à soupe
  • d'eau
    1000 g
Les canederli
  • de parmesan, coupé en morceaux
    50 g
  • de lait
    20 g
  • de mie de pain
    100 g
  • de persil frais, équeuté
    1 c. à soupe
  • de sel
    1 pincée
  • œuf
    1
  • farine de blé pour les canederli
  • le zeste d'un citron jaune râpé
  • de poivre moulu
    1 pincée

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 818.3 kcal / 3423.7 kJ
Πρωτεΐνη 95.8 g
Λιπαρά 36 g
Υδατάνθρακες 19.3 g
Φυτικές ίνες 2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.6 g
Νάτριο 691.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων