Oponki z ciasta półfrancuskiego (Cronuty)

Oponki z ciasta półfrancuskiego (Cronuty)

4.3 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
10 sztuk

Υλικά

Oponki z ciasta półfrancuskiego
  • mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia
    250 g
  • mleka
    100 g
  • jajko
    1
  • masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
    150 g
  • drożdży świeżych pokruszonych
    10 g
    1 łyżeczka suchych drożdży, (patrz wskazówka)
  • cukru
    30 g
  • cukru waniliowego, wykonanego w TM
    1 łyżeczka
    2 łyżeczki cukru wanilinowego
  • soli
    1 szczypta
  • wody
    250 g
  • soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
    30 g
  • olej do głębokiego smażenia (ok. 1 l)
Lukier
  • cukru
    150 g
  • wody gorącej
    15 g
  • soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
    10 g

Διατροφή ανά 1 sztukę

Θερμίδες 306.5 kcal / 1282.3 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 13.4 g
Υδατάνθρακες 43.5 g
Φυτικές ίνες 0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.2 g
Νάτριο 32 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων