Tiborna de legumes de primavera

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 doses

Υλικά

  • acelga
    230 g
  • pão alentejano
    4 fatias de
  • sal mais q.b. p/ temperar
    ½ c. chá de
  • ovos
    4
  • água
    1000 g
  • azeite mais q.b. p/ regar
    20 g
  • chalota cortada em lâminas
    120 g
  • espargos verdes laminados
    150 g
  • Cebolinho picado q.b. p/ polvilhar
  • Pimenta q.b. p/ polvilhar

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 dose

Νάτριο 706.9 mg
Πρωτεΐνη 13.1 g
Θερμίδες 1157.4 kJ / 276.6 kcal
Λιπαρά 14.4 g
Φυτικές ίνες 3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.2 g
Υδατάνθρακες 24.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων