Emulsión de patata con pulpo

Emulsión de patata con pulpo

4.8 1.2K βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
20 raciones

Υλικά

Emulsión de patata con pulpo
  • 1500 g de agua
  • 1 hoja de laurel seca
  • 1 ½ cucharadita de sal
  • 500 g de patatas harinosas en trozos
  • 350 - 400 g de pulpo cocido en rodajas
  • 200 g de nata
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Aceite de pimentón
  • 80 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 cucharada rasa de pimentón dulce
  • ½ cucharadita de pimentón picante
  • 1 pellizco de sal
Montaje
  • 2 - 3 pellizcos de sal en escamas

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 104 kcal / 437 kJ
Πρωτεΐνη 3.66 g
Λιπαρά 8.11 g
Υδατάνθρακες 4.19 g
Φυτικές ίνες 0.42 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων