Συσκευές & Αξεσουάρ
Pissaladière
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
16 portions
Υλικά
Dough
-
olive oil for greasing
-
water80 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
strong white bread flour200 g
-
medium egg1
-
fine sea salt1 pinch
Topping
-
fresh mixed herbs leaves only (e.g. parsley, thyme, rosemary)2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing80 g
-
onions quartered500 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
tinned anchovies soaked in a little milk then drained60 g
-
black olives pitted60 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
3.5 g
Θερμίδες
493 kJ /
118 kcal
Λιπαρά
6.5 g
Υδατάνθρακες
11.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
COOKING FOR A CROWD
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 Min
Big Mac Style Wraps
40 Min
Moussaka Wraps
50 Min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 Min
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Keine Bewertungen
Austrian Baked Rice Casserole with Apples
1 Std. 45 Min
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1 Std.
Stuffed Tomatoes with Rice and Cashew & Basil Sauce
1 Std. 30 Min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 Min
Pickled Red Onions
1 Std. 50 Min
BBQ Jackfruit Burritos
45 Min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 Std. 45 Min