
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pissaladière
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
16 portions
Υλικά
Dough
-
olive oil for greasing
-
water80 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
strong white bread flour200 g
-
medium egg1
-
fine sea salt1 pinch
Topping
-
fresh mixed herbs leaves only (e.g. parsley, thyme, rosemary)2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing80 g
-
onions quartered500 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
tinned anchovies soaked in a little milk then drained60 g
-
black olives pitted60 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
118 kcal /
493 kJ
Πρωτεΐνη
3.5 g
Λιπαρά
6.5 g
Υδατάνθρακες
11.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

COOKING FOR A CROWD
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Tomato and Bacon Spaghetti (TM6 & TM5)
35min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Tomato and Bacon Spaghetti
Geen beoordelingen
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Geen beoordelingen
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1u.
Lentil and Pancetta Stew
1u.
Pickled Red Onions
1u. 50min
Maple-glazed Carrots
45min
Mushroom Wellington
2u. 20min
Shiitake Teriyaki Dippers
45min