Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce

Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce

4.8 28 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 portions

Υλικά

Honey Mustard Sauce
  • wholegrain mustard
    75 g
    mustard, (eg. English mustard)
  • honey
    75 g
  • white wine vinegar
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
Eggs
  • water
    400 g
  • medium eggs
    10
  • bread torn in pieces
    150 g
  • smoked salmon cut in pieces
    400 g
  • fresh parsley
    10 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • vegetable oil for frying (approx. 1.5 litres)
    sunflower oil, for frying (approx. 1.5 litres)

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 252 kcal / 1054 kJ
Πρωτεΐνη 23 g
Λιπαρά 10.7 g
Υδατάνθρακες 16 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων