
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 portions
Υλικά
Honey Mustard Sauce
-
wholegrain mustard75 g
-
honey75 g
-
white wine vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Eggs
-
water400 g
-
medium eggs10
-
bread torn in pieces150 g
-
smoked salmon cut in pieces400 g
-
fresh parsley10 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
vegetable oil for frying (approx. 1.5 litres)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
252 kcal /
1054 kJ
Πρωτεΐνη
23 g
Λιπαρά
10.7 g
Υδατάνθρακες
16 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Tomato and Bacon Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Tomato and Bacon Spaghetti
No ratings
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
No ratings
Lentil and Pancetta Stew
1 h
Pickled Red Onions
1 h 50 min
Maple-glazed Carrots
45 min
Mushroom Wellington
2 h 20 min
Shiitake Teriyaki Dippers
45 min
Millet-stuffed Pumpkin with Hazelnut Broccoli Pesto
1 h