
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 portions
Υλικά
Honey Mustard Sauce
-
wholegrain mustard75 g
-
honey75 g
-
white wine vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Eggs
-
water400 g
-
medium eggs10
-
bread torn in pieces150 g
-
smoked salmon cut in pieces400 g
-
fresh parsley10 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
vegetable oil for frying (approx. 1.5 litres)
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
23 g
Θερμίδες
1054 kJ /
252 kcal
Λιπαρά
10.7 g
Υδατάνθρακες
16 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBBQ Jackfruit Burritos
45 λεπτ.
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 λεπτ.
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 λεπτ.
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2ωρ. 5 λεπτ.
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Καμία βαθμολογία
Austrian Baked Rice Casserole with Apples
1ωρ. 45 λεπτ.
Lentil and Pancetta Stew
1ωρ.
Pissaladière
1ωρ. 30 λεπτ.
Stuffed Tomatoes with Rice and Cashew & Basil Sauce
1ωρ. 30 λεπτ.
Lafun (Amala)
10 λεπτ.
Pickled Red Onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Maple-glazed Carrots
45 λεπτ.