Buey de mar relleno a la provenzal

Buey de mar relleno a la provenzal

4.8 23 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
2 raciones

Υλικά

Buey de mar relleno
  • 500 g de agua
  • 1 buey de mar vivo (500-700 g)
  • 50 g de lomo de rape (sin piel ni hueso)
  • 2 gambones crudos enteros
  • 50 g de puerro en rodajas
  • 30 g de mantequilla
  • 30 g de harina
Provenzal
  • 1 ramita de perejil fresco
  • 10 g de pan
  • ½ diente de ajo

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 287 kcal / 1203 kJ
Πρωτεΐνη 25.9 g
Λιπαρά 13.96 g
Υδατάνθρακες 14.65 g
Φυτικές ίνες 1.44 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων