
Συσκευές & Αξεσουάρ
Savoiardi with mango and passionfruit
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Savoiardi biscuit
-
eggs separated6
-
sea salt2 pinches
-
caster sugar180 g
-
plain flour150 g
-
cornflour60 g
Mango and passionfruit
-
water250 g
-
fresh mango (approx. 3-4 mangos), flesh only, cut into cubes (1-2 cm)800 g
-
caster sugar130 g
-
fresh passionfruit pulp or canned passionfruit pulp2 - 3 tbsp
-
eggs2
-
mascarpone cheese room temperature500 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
582 kcal /
2443 kJ
Πρωτεΐνη
16 g
Λιπαρά
26 g
Υδατάνθρακες
73 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.6 g
Νάτριο
330.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Festive Flavour
105 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCustard
10 Min
Vitality truffles
25 Min
Easy citrus pie
1 Std.
Little pots of chocolate créme
1 Std. 15 Min
Floating islands
1 Std.
Summer ice cream cake
4 Std. 50 Min
Haupia Pie
3 Std.
Frangipane cake
1 Std. 45 Min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Chocolate pudding
6 Std. 30 Min
Fruity pear mince tarts
2 Std. 30 Min
Chocolate and prune Easter eggs
1 Std. 5 Min