
Συσκευές & Αξεσουάρ
Savoiardi with mango and passionfruit
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Savoiardi biscuit
-
eggs separated6
-
sea salt2 pinches
-
caster sugar180 g
-
plain flour150 g
-
cornflour60 g
Mango and passionfruit
-
water250 g
-
fresh mango (approx. 3-4 mangos), flesh only, cut into cubes (1-2 cm)800 g
-
caster sugar130 g
-
fresh passionfruit pulp or canned passionfruit pulp2 - 3 tbsp
-
eggs2
-
mascarpone cheese room temperature500 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
330.9 mg
Πρωτεΐνη
16 g
Θερμίδες
2443 kJ /
582 kcal
Λιπαρά
26 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.6 g
Υδατάνθρακες
73 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Festive Flavour
105 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRaw lamington slice
1ωρ.
White chocolate fudge
3ωρ. 10 λεπτ.
Steamed mocha scrolls XXL
50 λεπτ.
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15 λεπτ.
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 λεπτ.
Chocolate crackle surprise
2ωρ. 30 λεπτ.
Rocky road with vanilla bean marshmallow
2ωρ. 45 λεπτ.
Vanilla bean marshmallows
2ωρ. 15 λεπτ.
Stewed apples with walnut crumble topping
25 λεπτ.
Bread and butter pudding
1ωρ. 15 λεπτ.
Steamed chocolate flan cake
2ωρ. 40 λεπτ.
Portuguese-style crème brûlée
25 λεπτ.