
Συσκευές & Αξεσουάρ
Savoiardi with mango and passionfruit
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Savoiardi biscuit
-
eggs separated6
-
sea salt2 pinches
-
caster sugar180 g
-
plain flour150 g
-
cornflour60 g
Mango and passionfruit
-
water250 g
-
fresh mango (approx. 3-4 mangos), flesh only, cut into cubes (1-2 cm)800 g
-
caster sugar130 g
-
fresh passionfruit pulp or canned passionfruit pulp2 - 3 tbsp
-
eggs2
-
mascarpone cheese room temperature500 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
582 kcal /
2443 kJ
Πρωτεΐνη
16 g
Λιπαρά
26 g
Υδατάνθρακες
73 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.6 g
Νάτριο
330.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Festive Flavour
105 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCafé-style banana bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1ωρ. 45 λεπτ.
Almond and date bars
2ωρ. 15 λεπτ.
Honey ice cream
17ωρ. 45 λεπτ.
Gingerbread biscuits
2ωρ. 20 λεπτ.
Raw lamington slice
1ωρ.
Chocolate crackle surprise
2ωρ. 30 λεπτ.
Banana Nice cream
5 λεπτ.
Tri-coloured snow cones
1ωρ.
Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes
8ωρ. 20 λεπτ.
Raw carrot cake
5ωρ. 30 λεπτ.
Rizogalo (Greek rice pudding)
1ωρ. 10 λεπτ.