
Συσκευές & Αξεσουάρ
Biszkopt genueński z masłem
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
16 porcji
Υλικά
-
50 g masła pokrojonego na kawałki
-
8 jajek
-
200 g cukru
-
1 łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
230 g mąki pszennej
-
1 łyżeczka proszku do pieczenia
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
158.6 kcal /
663.5 kJ
Πρωτεΐνη
4.5 g
Λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
24 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.4 g
Νάτριο
57.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

PYSZNE TORTY II
24 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCiasto Lodowa Kraina
8 godz. 40 min
Migdałowe brownie z buraka
1 godz. 55 min
Słodki chlebek cukiniowo-bananowy z orzechami
1 godz. 45 min
Bezglutenowe ciasteczka czekoladowe z fusami po kawie
1 godz.
Bajgle musli z masłem migdałowym
2 godz. 30 min
Ciasteczka z kajmakiem i solą
1 godz. 50 min
Ciasto serowo-migdałowe w stylu retro
1 godz. 10 min
Tarta czekoladowa
1 godz. 50 min
Czekoladowe kąski z orzechami
1 godz.
Ciasto z trzech rodzajów czekolady
3 godz.
Fondant czekoladowy
50 min
Sernik nowojorski
7 godz. 50 min