
Συσκευές & Αξεσουάρ
Wegański dip z „sera pleśniowego” z tofu
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
440 g
Υλικά
-
4 gałązki natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
30 g cebuli dymki przekrojonej na pół
-
200 g majonezu, wegańskiego (patrz wskazówka)
-
40 g pasty tahini (patrz wskazówka)
-
20 - 40 g octu jabłkowego
-
20 g syropu klonowego
-
1 ząbek czosnku
-
1 czubata łyżeczka musztardy
-
½ łyżeczki soli
-
½ łyżeczki cebuli suszonej, mielonej
-
150 g tofu, średnio twardego pokrojonego na kawałki
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 100 g
Θερμίδες
268.5 kcal /
1123.5 kJ
Πρωτεΐνη
9.9 g
Λιπαρά
22.4 g
Υδατάνθρακες
9 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.5 g
Νάτριο
651 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

SOSY, DIPY I SMAROWIDŁA II
13 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSos pomidorowy z tuńczykiem
45 λεπτ.
Kanapki z pastą z tofu
5 λεπτ.
Kremowy sos brokułowy
35 λεπτ.
Wegański sos pomidorowo-marchewkowy
25 λεπτ.
Ketchup
1ωρ.
Sos paprykowy z salami
45 λεπτ.
Karmelizowany por
20 λεπτ.
Pasta karczochowa
5 λεπτ.
Pâté z wędzonego pstrąga
1ωρ. 20 λεπτ.
Pasta z kaszy pęczak i pora
40 λεπτ.
Pasta z kaszy jęczmiennej z suszonymi pomidorami
1ωρ.
Pâté z kurzych wątróbek
3ωρ. 30 λεπτ.