Wegański dip z „sera pleśniowego” z tofu

Wegański dip z „sera pleśniowego” z tofu

4.3 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
440 g

Υλικά

  • 4 gałązki natki pietruszki, świeżej, tylko liście
  • 30 g cebuli dymki przekrojonej na pół
  • 200 g majonezu, wegańskiego (patrz wskazówka)
  • 40 g pasty tahini (patrz wskazówka)
  • 20 - 40 g octu jabłkowego
  • 20 g syropu klonowego
  • 1 ząbek czosnku
  • 1 czubata łyżeczka musztardy
  • ½ łyżeczki soli
  • ½ łyżeczki cebuli suszonej, mielonej
  • 150 g tofu, średnio twardego pokrojonego na kawałki

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 100 g

Θερμίδες 268.5 kcal / 1123.5 kJ
Πρωτεΐνη 9.9 g
Λιπαρά 22.4 g
Υδατάνθρακες 9 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.5 g
Νάτριο 651 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων