Wegański dip z „sera pleśniowego” z tofu

Wegański dip z „sera pleśniowego” z tofu

4.3 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
440 g

Υλικά

  • natki pietruszki, świeżej, tylko liście
    4 gałązki
  • cebuli dymki przekrojonej na pół
    30 g
  • majonezu, wegańskiego (patrz wskazówka)
    200 g
  • pasty tahini (patrz wskazówka)
    40 g
  • octu jabłkowego
    20 - 40 g
  • syropu klonowego
    20 g
  • ząbek czosnku
    1
  • musztardy
    1 czubata łyżeczka
  • soli
    ½ łyżeczki
  • cebuli suszonej, mielonej
    ½ łyżeczki
  • tofu, średnio twardego pokrojonego na kawałki
    150 g

Διατροφή ανά 100 g

Θερμίδες 268.5 kcal / 1123.5 kJ
Πρωτεΐνη 9.9 g
Λιπαρά 22.4 g
Υδατάνθρακες 9 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.5 g
Νάτριο 651 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων