Pain de mie sans gluten

Pain de mie sans gluten

3.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ.
10 tranches

Υλικά

Le levain sans gluten
  • de farine de sarrasin maison ou certifiés sans gluten
    45 g
  • de farine de riz blanc maison ou certifiés sans gluten
    30 g
  • d'eau
    85 g
  • de levure boulangère fraîche
    10 g
La pâte
  • d'eau
    500 g
  • de levure boulangère fraîche
    10 g
  • de cosse de psyllium en poudre
    20 g
  • de mélange de farine pour pain sans gluten
    500 g
  • de sel
    1 c. à café
  • d'huile végétale pour le moule
    2 c. à café
  • de lait
    1 c. à soupe

Διατροφή ανά 1 tranche

Θερμίδες 235 kcal / 983.3 kJ
Πρωτεΐνη 3.2 g
Λιπαρά 1.3 g
Υδατάνθρακες 48.7 g
Φυτικές ίνες 4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.2 g
Νάτριο 515.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων