Pain aux pommes de terre sans gluten

Pain aux pommes de terre sans gluten

4.4 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
10 tranches

Υλικά

  • d'eau
    900 g
  • de pommes de terre coupées en morceaux (3 cm)
    200 g
  • de lait
    150 g
  • de jus de citron fraîchement pressé
    10 g
  • de levure boulangère fraîche
    30 g
  • de sucre en poudre
    1 c. à café
  • de mélange de farine pour pain sans gluten
    450 g
  • de fécule de tapioca
    50 g
  • de farine de quinoa
    25 g
  • de sel
    1 c. à café
  • d'huile d'olive extra vierge et un peu pour le moule
    20 g
  • de graines de sésame noir (προαιρετικό πεδίο)
    1 c. à soupe

Διατροφή ανά 1 tranche

Θερμίδες 247.2 kcal / 1034.3 kJ
Πρωτεΐνη 3.9 g
Λιπαρά 2.9 g
Υδατάνθρακες 48 g
Φυτικές ίνες 2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.7 g
Νάτριο 497.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων