Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs

Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
3 pieces

Υλικά

  • cooked rice (see Tip)
    18 oz
  • large eggs divided
    6
  • soy sauce
    1 tbsp
  • sesame oil
    1 tbsp
  • rice vinegar
    1 tbsp
  • sugar
    1 tsp
  • non-stick cooking spray
  • water (to fill to 1 liter mark)
    35 oz
  • mayonnaise
    3 oz
  • rice wine vinegar
    2 tsp
  • gochujang (Korean chili paste) to taste
    2 tsp
    2 tbsp sriracha sauce, to taste
  • avocados sliced, to serve
    2

Διατροφή ανά 1 piece

Θερμίδες 895.1 kcal / 3745 kJ
Πρωτεΐνη 25 g
Λιπαρά 60.9 g
Υδατάνθρακες 63 g
Φυτικές ίνες 9.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.1 g
Νάτριο 807.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων