Frittata aus dem Egg poacher

Frittata aus dem Egg poacher

4.5 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

  • Parmesan in Stücken (3 cm)
    30 g
  • Gruyère in Stücken (3 cm)
    30 g
  • Kresse abgeschnitten
    20 g
  • Zwiebel halbiert
    40 g
  • Eier
    6
  • Butter zimmerwarm
    20 g
  • Sonnenblumenöl zum Einfetten
    1 TL
  • Schinkenwürfeli
    75 g
  • Wasser
    500 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 162.6 kcal / 680.4 kJ
Πρωτεΐνη 11.6 g
Λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 1.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων