
Συσκευές & Αξεσουάρ
Wielkanocne trifle ajerkoniakowe
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 15 λεπτ.
8 porcji
Υλικά
-
mleka400 g
-
budyniu waniliowego, w proszku bez cukru40 g
-
cukru40 g
-
ciastek amaretti (patrz wskazówka)150 g
-
masła miękkiego30 g
-
śmietany, min. 30% tłuszczu dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki300 g
-
fixu do bitej śmietany1 opakowanie
-
likieru jajecznego plus 12 łyżek do polania (patrz wskazówka)80 g
-
mini jajeczka czekoladowe (cukrowe), do dekoracji
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
354.6 kcal /
1483.7 kJ
Πρωτεΐνη
5.2 g
Λιπαρά
24.8 g
Υδατάνθρακες
25.2 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.7 g
Νάτριο
193.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

SŁODKI STÓŁ
12 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνŻelki domowe
3ωρ. 10 λεπτ.
Nocna owsianka jogurtowa z owocami
8ωρ. 10 λεπτ.
Batoniki na dobre wyniki
3ωρ. 30 λεπτ.
Budyń czekoladowy
10 λεπτ.
Fondant czekoladowy w kokilkach
35 λεπτ.
Kakaowy budyń jaglany z powidłami
20 λεπτ.
Deser z kaszy manny
20 λεπτ.
Naleśnikowe płatki śniadaniowe
40 λεπτ.
Jaglanka czekoladowo-waniliowa (à la Monte®)
45 λεπτ.
Gofry czekoladowe z sosem toffi i bananami
1ωρ.
Deser twarogowy z mango
15 λεπτ.
Gruszki na parze, sos kardamonowo-czekoladowy
40 λεπτ.